Elever berättar

Elever och föräldrar berättar

”På Fokusskolan tog de emot mig med öppna armar och jag sprang rakt in i famnen. Det blev de två bästa skolåren i mitt liv. Jag måste också säga att jag tycker att undervisningen här på skolan är mycket mer individuell än på min tidigare skola. Det känns som att jag fick det där lilla extra som jag behövde i min undervisning och andra fick vad de behövde i sin undervisning. Tack, från djupet av mitt hjärta!”
Cecilia Palmblad, tidigare elev

”Fokusskolan är unik. Av alla skolor jag gått på har er varit den allra bästa. På den här skolan är det första gången jag verkligen ville lära mig. Även om det var svårt fick jag vara mig själv och långsamt kom jag tillbaka till mig själv, fast ännu bättre. Jag är oändligt tacksam mot er alla!”
Jonna Karlsson, tidigare elev

”Vi valde Fokusskolan för att alla barn värderas lika och möts med respekt.”
Bochra Borsali, förälder till tidigare elev

”Arbetsro och kamratskap på Fokusskolan gör att jag ser glädje hos mina barn både före och efter skolan”
Stefan Kemi, förälder till elev